уторак, 24. мај 2016.

Kako omogućiti dostupnost informacija u jednoj zajednici?

Jedan od najvećih problema bio je a sada na potpuno drugačiji način i dalje ostao u današnjem društvu je kako doći do tačne i kvalitetne informacije? Ova tema je važna zato što u moru informacija, dezinformacija i slučajno raširenih dezinformacija, dostupnosti WWW, prava je umetnost pronaći i prepoznati kvalitetnu informaciju. Ja verujem da na nivou jednog sela, grada, jedino povezivanjem svih mogućih institucija, kao što su to Crkva, škola, vrtić, ambulanta, centar za slušanje i re-edukaciju njihovih predstavnika koji moraju i sami da veruju u ovaj projekat, moguće je da pojedinac u potrebi dobije kvalitetnu informaciju.


Kooperacijom, možemo biti podrška jedni drugima, dopuniti jedni druge, preusmeriti jedne na druge, gde jedni padnu drugi mogu da nastave.

Indiferentnost u zajednici je jedan od najvećih problema današnjice. 

"Danas, pred raspravom i analizom, svako mišljenje gubi ugled; oštrica mu se brzo otupi i opstaje sasvim malo ideja kadrih da nas strasno ponesu. Savremenog čoveka sve više savladava ravnodušnost."   Gistav Le Bon - Psihologija gomila



Нема коментара:

Постави коментар